avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Copie Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Copie Revisal

Buna ziua. Cum pot eu ca angajat sa cer o copie a registrului electronic Revisal corespunzatoare datelor mele,unde trebuie sa ma adresez? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:26, 1 August 2011
1. HG 500/2011 privind registrul general de evidenta a salariatilor, care intra in vigoare de la data de 01.08.2011, spune:
Art.8
...
(3) La solicitarea scrisa a salariatului sau a unui fost salariat angajatorul este obligat sa ii elibereze acestuia:

a) copii ale documentelor existente in dosarul personal;

b) copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind inscrierile referitoare la persoana sa si/sau un document care sa ateste activitatea desfasurata de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si in specialitate, astfel cum rezulta din registrul general de evidenta si din dosarul personal, in termen de cel mult 15 zile de la data solicitarii.

(4) Documentele sunt eliberate in copie certificata de reprezentantul legal al angajatorului sau de persoana imputernicita de angajator pentru conformitate cu originalul.
...
2. Asadar faceti o cerere catre angajator sa va dea o copie dupa paginile dvs. din Revisal.
deneyda a scris:

Buna ziua. Cum pot eu ca angajat sa cer o copie a registrului electronic Revisal corespunzatoare datelor mele,unde trebuie sa ma adresez? Va multumesc.


Puteti a va adresati fie angajatorului, fie ITM-ului pentru a obtine o copie certificata de pe pagina/paginile din registrul electronic care cuprind inscrierile referitoare la persoana dvs.
Cum se poate tehnic lista o copie a Revisalului de catre angajator ?
sandrinamelinda1 a scris:

Cum se poate tehnic lista o copie a Revisalului de catre angajator ?


Folosind functia de ”print screen” din calculatorul dvs ... bineinteles dupa ce aveti deschisa pagina din REVISAL:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are dreptul banca sa ceara unui angajat extras din reges? ghitta ghitta Avem un angajat care vrea sa obtina un credit.Banca cere pe langa adeverinta de salarizare,extras din REVISAL si un extras din REGES.Are acest drept ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca cozmin_21 cozmin_21 As dori si eu sa stiu daca imi pot vedea cartea de munca online ,si unde anume ar trebui sa ma uit.Multumesc (vezi toată discuția)
Intarzierea nejustificata a salariilor gabitza73 gabitza73 Sotul meu s-a angajat in urma cu doua luni la o firma de paza. Conform contractului de munca plata salariului se efectueaza in ziua de 15 a lunii. Luna ... (vezi toată discuția)