avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salarizare bibliotecar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salarizare bibliotecar

Ce lege se aplica pentru salarizarea unui bibliotecar angajat intr-o unitate de invatamant(scoala cu clasele I-VIII)? Am inteles ca de la 1 ianuarie 2012 de salarizarea din scoli se va ocupa directorul scolii, stie cineva ceva in acest sens?
Speta care ar fi... O persoana care a lucrat ca bibliotecar la o biblioteca dintr-un oras mare, cu 15 ani vechime, platit ca bibliotecar 1A. Isi da demisia de la biblioteca respectiva si se angajeaza ulterior la o scola cu cls. I-VIII. Initial postul era pe studii medii. Dar directoarea scolii ii spune persoanei ca daca face niste cursuri postuniversitare in domeniu ii va schimba incadrarea. Ei bine, persoana a absolvit cursurile iar acum cei de la personal si directoarea nu stiu cum sa faca incadrarea. Stie cineva cum stau treburile in acest domeniu? Intreb in acest forum pentru ca am impresia ca are legatura cu salarizarea functionarilor publici...

Alte discuții în legătură

Bibliotecar alinus1128 alinus1128 Buna ziua, Avem un angajat la Biblioteca oraseneasca pe postul de conservator carte III studii medii ce a obtinut diploma de Bibliotecar studii medii, insa ... (vezi toată discuția)
Incadrare bibliotecar nicu_truta nicu_truta Buna ziua, Lucrea la o scoala 1/2 bibliotecar si 1/2 informatician. Am terminat ciclul Bologna I Informatica si un curs postuniversitar de ... (vezi toată discuția)
Transformare post bibliotecar studii medii in studii superioare bibliotecar sanda1956 sanda1956 Poate fi transformat postul de bibliotecar studii medii in bibliotecar studii superioare (conf. Ord. 10/2008), daca studiile absolvite sunt de alta ... (vezi toată discuția)