avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... originea marfurilor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

originea marfurilor

Buna seara,
Poate cineva sa-mi spuna daca pentru anumite marfuri de origine romaneasca, fabricate in Romania, apoi exportate in Austria, ambalate cu etichete si coduri de bara austriece, imi trebuie licenta? Mai verifica cineva originea marfurilor? Dar certificatul de producator? Mai este obligatoriu la export? Imi puteti indica o lege cu privire la acest lucru? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Licenta export ContSters150057 ContSters150057 Buna seara, Poate cineva sa-mi spuna daca pentru anumite marfuri de origine romaneasca, fabricate in Romania, apoi exportate in Austria, ambalate cu etichete ... (vezi toată discuția)
Licenta export ContSters150057 ContSters150057 Buna seara, Poate cineva sa-mi spuna daca pentru anumite marfuri de origine romaneasca, exportate in austria ambalate cu etichete si coduri de bara ... (vezi toată discuția)
Vanzarea ornamentelor de craciun ! majoritar majoritar Care sunt conditiile pt. a putea comercializa ornamente de craciun (instalatii de brad,ornamente luminoase pt. vitrine,globuri,ghirlande....) Este necesar ... (vezi toată discuția)