avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... sinteze barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

sinteze barou 2008

Se poate sa primesc si eu sintezele actualizate cu legislatia la zi, pentru examenul de barou de anul acesta? Pe adresa vdumitrescu@kepler-rominfo.com?
Multumesc mult si succes tuturor.
Cel mai recent răspuns: vdumi , utilizator 22:54, 16 Octombrie 2008
buna, daca doresti mai multe informatii legate de admiterea in barou, intra pe unbr sau uar.ro si de acolo poti sa-ti descarci atat tematica cat si subiectele propuse pentru examen sau mai poti intra pe site baroului unde doresti sa te inscrii si acolo gasesti mai multe informatii legate de examen,
ma refer la sintezele aferente subiectelor, mai clar spus, subiectele rezolvate cu legislatia la zi si eventual conform cerintelor din bibliografii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere barou,2015...am nevoie de ajutor! mariancrs mariancrs Buna ziua, Sunt student in anul 4 la Drept si am nevoie de ajutorul dvs...in legatura admiterea...As avea nevoie de tematica,bibliografie,cum va fi ... (vezi toată discuția)
Sinteze admitere barou burito burito Va rog sa ma ajutati si pe mine sa obtin acele sinteze pentu admitere adresa mea este: oanammanta@yahoo.com Va multumesc tuturor ! Bafta multa! (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)