avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte necesare pentru indemnizatia de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte necesare pentru indemnizatia de somaj

Ce acte am nevoie pt, somaj tinand cont ca am iesit din concediul pt. cresrerea copilului si pe data de 13.01.2012 termin previzul de 20 zile?
Cel mai recent răspuns: xyz10092010 , utilizator 17:24, 11 Octombrie 2012
1. Actul de identitate, in original si copie;
2. Actele de studii si de calificare,in original si copie;
3. Adeverinta medicala din care sa rezulte ca persoana este clinic sanatoasa sau apta de munca ori ca are eventuale restrictii medicale;
4. Actele eliberate de organele financiar teritoriale, din care sa rezulte ca persoana nu realizeaza venituri sau ca realizeaza, din activitati autorizate potrivit legii, venituri mai mici decat valoarea indicatorului social de referinta al asigurarilor pentru somaj si stimularii ocuparii fortei de munca in vigoare.
5. Certificat de nastere - copie si orginal;
6. Certificat de casatorie - copie si original;
7. Adeverinta eliberata de unitate.
Buna ziua,

Ma intereseaza acest subiect si va rog sa-mi spuneti, adeverinta eliberata de unitate (societatea la care am activat) ce sa contina si cu ce data sa fie? Aveti cumva vreun model?
Si am inteles ca ar mai trebui la dosar si o adeverinta de crestere copil? Stiti ceva?

Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj absolvent medicina libra_y2005 libra_y2005 Ce documente sunt necesare obtinere ajutorului de somaj pentru absolvent medicina, promotia 2014, care nu a promovat rezidentiatul ? Multumesc (vezi toată discuția)
Documente somaj CARPAHONTU CARPAHONTU Ce acte imi trebuie pentru dosarul de somaj (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj pentru absolvent academie de politie yda yda Pentru ca repartizarea la posturi a absolventilor Academiei de Politie,promotia iulie 2013, a fost amanata pana in decembrie 2013,prin Hotarare de ... (vezi toată discuția)