avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata orelor lucrate sambata si duminica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata orelor lucrate sambata si duminica

Politistii au dreptul la compensarea cu timp liber corespunzator pentru zilele de sambata,duminica,sau sarbatori legale lucrate?
Concret intr-o luna de 31 de zile se lucreaza 21, sunt 10 zile libere,dar....din cele 21 de zile lucratoare 4 sunt lucrate sambata si duminica.Cum guvernul a interzis plata orelor lucrate peste program si in zilele de sambata si duminica,politistii pt zilele lucrate sambata si duminica au dreptul la o compensare cu timp liber?

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare si ore lucrate in zilele de repaus sau sarbatori legale max36 max36 Buna ziua,lucrez intr-o autoritate nationala de stat in care orele suplimentare nu pot fi platite deoarece acest lucru este retrictionat printr-o OUG.Pana aici ... (vezi toată discuția)
Zile sarbatoare  lazarovici alina lazarovici alina am o problema , daca ma poate cineva ajuta in data de 8 iunie s-a lucrat 8 ore, unele persoane vor sa-si ia recuperare unele sa le platim dublu. Problema este ... (vezi toată discuția)
Plata orelor lucrate sambata si duminica Cunim Cunim Programul meu este asa: 2 zile lucrez ,8 ore, 2 zile consecutive am liber ( bugetar Dar activitatea nu poate fi intrerupta) . Evident. prind o sambata sau o ... (vezi toată discuția)