avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozitul pe venit - Registrul Incasari si Plati
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozitul pe venit - Registrul Incasari si Plati

As dori sa stiu daca suma platita in avans ca impozit pe venit se trece in Registrul de Incasari si Plati. Stiu ca nu face parte din cheltuielile deductibile. La momentul platii acestui impozit, nu am trecut plata in registru. Sunt traducator autorizat de MJ, PFA inregistrata la Administratia Financiara, in sistem real, neplatitor de TVA.

multumesc.
Cel mai recent răspuns: ailenrocp , utilizator 23:30, 20 Ianuarie 2015
In Registru se trece orice incasare sau plata, deci si impozitul platit in avans.
azi am fost la anaf si doamna mi a spus ca nu se trece nici plata anticpata nici efectivul impozit realizat in registru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat in legatura cu pfa sensoaltec sensoaltec buna, am un pfa deschis de aproape 2 luni. sunt neplatitor de tva si am inteles ca nu am nevoie de registru unic de control si de registru evidenta fiscala. ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa neplatitor de tva LetitiaM LetitiaM Ca neplatitor de tva achizitionez produse necesare activitatii mele de traducator care includ tva. De ex cumpar pixuri de 100 lei sa zicem plus tva 19lei. In ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila legendkiller legendkiller Buna seara, Mi-am facut un PFA in sistem real, impozit 16% pe profit. Ma ocup de gazduirea paginilor web, mai exact hosting. Pentru eliberarea facturilor, ... (vezi toată discuția)