avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Probleme eliberare Diploma Licenþã universitate ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Probleme eliberare Diploma Licenþã universitate neacreditatã

Buna ziua,
Am facut Facultatea Educatie si Sport,Universitatea Spiru Haret Bucuresti. am terminat in 2010, am fost sa iau diploma de licenta de la ei si nu vor sa mi-o dea.spun ca nu mi-o da din cauza ca nu e acreditata si nu au cum sa elibereze diploma sa tot astept.cand m-am inscris nu mi-au spus acest lucru.acum nu stiu ce sa fac ca imi trebuie neaparat diploma.imi este urgent necesara la serviciu.astept raspunsul dvs urgent.va multumesc..
Cel mai recent răspuns: kryket , utilizator 22:18, 10 Ianuarie 2012
Buna seara,
Vi se poate elibera o adeverinta in care sa se stipuleze ca aceasta e valabila pana la eliberarea diplomei de licenta.
Da.mi s-a eliberat o adeverinta in care scrie ca e acreditata dar la munca mi-au cerut diploma de licenta.si acum nu stiu ce sa fac...
In acest caz, ii puteti actiona in instanta ...pentru a fi obligati sa va elibereze diploma de licenta.
Buna ziua,
As dori un numar de telefon al unui avocat pentru a actiona in instanta aceasta universitate pentru a-i obliga sa-mi elibereze diploma de licenta...si ce credeti cam cate sanse am de castig ???/astept raspuns..multumesc
La aceasta adresa gasesti specializarile acreditate pe fiecare universitatea din Romania.

[ link extern ]

Din cate stiu specializarea de educatie fizica si sport era una din putinele specializari acreditate de la S.H.
Se stia ca la S.H. se merge doar sa se ia diploma si cam atat.
E bine de consultat site: edu.ro si de aici legatura pe ARACIS, unde se gasesc informatiile legate de acreditari studii; pentru studii preuniversitare informatiile se gasesc la ARACIP- tot din edu.ro.
Atentie mare ca nu se mai poate sustine licenta la o alta universitatea acreditata daca ai facut studii la una neacreditata.
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2012
kryket, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validare studii 'spiru haret' daniada daniada Buna ziua. Am terminat cursurile Facultatii de Limba si Literatura Romana - Univ. Spiru Haret, in 2008, la ID, cu anul de inscriere la Universitate - 2004, ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)