avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contract la fond de pensii facultative si contract de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contract la fond de pensii facultative si contract de asigurare sociala

Legea 294/2011 mai stabileste ca, in cota de contributie individuala de asigurari sociale, este inclusa si cota de 3,5% aferenta fondurilor de pensii administrate privat, prevazuta de Legea nr.411/2004 privind fondurile de pensii administrate privat.

intrebarea mea este in cazul in care am un contract cu casa de pensii si platesc asigurarile sociale in suma care eu o platesc este inclusa si aceasta cota de 3,5,in conditiile in care eu am aderat la un fond de pensii facultative

Alte discuții în legătură

Cota contributii sociale 2012 Angela Stancioi Angela Stancioi Buna ziua, Casa Nationala de Pensii Publice CNPP a facut publice prevederile Legii nr. 294/2011.Astfel, pentru anul 2012, cotele de contributii de asigurari ... (vezi toată discuția)
Contributia la cas izabela 67 izabela 67 Buna Ziua! Daca lucrez in Austria,ca ingrijitoare,cu acte in regula,acolo mi se plateste asigurare medicala,am si E-Card,in Romania mai trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Pensie privata pilon 2 georgetag georgetag as dori sa ma lamuriti in legatura cu pensiile private: -care sunt termenele limita de inscriere, - de cand a intrat in vigoare, -care este dobanda la ... (vezi toată discuția)