avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PROGRAM MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PROGRAM MUNCA

Bun seara! Este legal ca angajatorul să-mi solicite de două ori pe lună să vin la serviciu de la ora 8,00 până la 16,00 ,apoi să merg acasă şi ,să revin la muncă în aceeaşi zi de la ora 22,00 până la a doua zi, dimineaţa la ora 8,00 ,apoi să fiu liber 24 de ore ? Eu i-am spus că fac naveta şi mai pierd două ore cu transportul în comun şi nu am timp să mă odihnesc, de la ora 16,00 până la ora 22,00 ,dar a precizat că nu-l interesează. Menţioneză că sunt bugetar şi munca implică multă răspundere. Mulţumesc !

Alte discuții în legătură

Timpul de lucru și timpul de odihnă micro40 micro40 Buna ziua. as dori sa stiu care este timpul de odihna dupa cele 8 ore respectiv 12 ore lucrate. Multumesc !! Si daca ma puteti ajuta cate zile de concediu are ... (vezi toată discuția)
Abuz sau intimidare? raduradulescu raduradulescu lucrez si concur la siguranta circulatiei . de 3 ani am fost indrumata in alta statie pentru asigurare regim munca fara a mi se inmana vreun document prin care ... (vezi toată discuția)
Construirea unui bloc nu trebuie să respecte orele de liniste?? Mary2018 Mary2018 Bună seara. Am locuința privată. În fața casei se construiește un bloc ( al doilea bloc este mai retras) . Blocul va avea 3 etaje. Lumina nu o să mai ... (vezi toată discuția)