avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... firma si certificare produse cosmetice
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

firma si certificare produse cosmetice

Buna,
as dori sa imi deschid o mica afacere cu produse cosmetice naturale, de ce as avea nevoie pentru a functiona legal(S.C., PFA, laborator, certificate, spatiu,cercetator, etc) si de unde pot sa obtin avize/autorizatii?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzarea de produse alonso_first_one alonso_first_one Buna seara!Am si eu o nelamurire.As dori sa incep o mica afacere cu produse cosmetice,haine si alte produse,insa nu detin nici o firma si nu am nici PFA.Este ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma producere sapun natural Valeriano Valeriano Buna ziua. Intentionez sa-mi deschid o mica afacere si anume, produceea si comercializarea sapunului natural. Pentru aceasta as dori sa stiu care este ... (vezi toată discuția)
Caut consiliere pentru autorizatii/acte necesare pentru productia de cosmetice, mai exact un ulei pentru masaje corporale. Silviuadv Silviuadv Caut consiliere pentru autorizatii/acte necesare pentru productia de cosmetice, mai exact un ulei pentru masaje corporale. Ce am facut pana acum. Am ... (vezi toată discuția)