avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vanzarea de produse
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vanzarea de produse

Buna seara!Am si eu o nelamurire.As dori sa incep o mica afacere cu produse cosmetice,haine si alte produse,insa nu detin nici o firma si nu am nici PFA.Este ilegala vanzarea de produse fara a avea firma sau PFA?In cazul in care afacerea ar avea succes as vrea sa imi deschid si un mic magazin.Ce ar trebui sa fac pentru a fi totul legal?
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 21:07, 1 Februarie 2011
Solicitati autorizare la Registrul comertului
Dar as putea sa vand produse pe internet si prin anunturi de mica publicitate,si sa fie totul legal?
Autorizat fiind, puteti face vanzari in magazine, balciuri, internet, mica publicitate, talciocuri, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare decoratiuni de craciun just.rain just.rain Stie cineva care ar fi codul caen pentru vanzarea cu amanuntul al decoratiunilor de craciun (gen beteala, globulete, instalatii de lumini, etc.)? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Comert en gros si online Gargaritaa Gargaritaa Buna seara, PJ este autorizata de Registrul comertului pentru urmatoarele activitati in afara sediului social si sediilor secundare, activitati ce se ... (vezi toată discuția)