avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Comert en gros si online
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Comert en gros si online

Buna seara,

PJ este autorizata de Registrul comertului pentru urmatoarele activitati in afara sediului social si sediilor secundare, activitati ce se desfasoara la beneficiari:
- comert cu amanuntul prin Internet;
- comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor;
- transport marfuri.
Avand in vedere aceasta autorizare, poate din acelasi depozit(suprafata) sa faca si activitatile de mai sus si vanzari cu ridicata? Sau se aplica acea interdictie de a face din aceeasi suprafata de vanzare si comert cu amanuntul si comert en gros?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gargaritaa , utilizator 21:51, 25 Februarie 2013
Parerea mea este ca poate, daca are autorizat si codul CAEN care reglementeaza comertul cu ridicata la sediu/punct de lucru. Normal ar fi ca activitatea de comert cu amanuntul prin internet si cel efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor, precum si cea de transport marfuri sa se autorizeze la beneficiar( ultima pozitie pe formularele de declaratie in vederea autorizarii model 2 sau 3 la registrul comertului)

Buna seara,

asta am vrut sa spun initial : firma are autorizate la beneficiar - activitatea de comert cu amanuntul prin internet si cel efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor, precum si cea de transport marfuri.

In baza acestei autorizari poate din aceeasi suprafata de vanzare sa vanda si online , sa vanda si cu ridicata ? Comertul online nu este perceput ca un fel de comert cu amanuntul?

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d + casa de marcat baiatu1 baiatu1 Buna ziua. Doresc sa-mi infiintez un SRL-D si am 2 intrebari, daca ma puteti ajuta cu niste informatii. Obiectul de activitate va fi comertul de ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)
Obligativitate casa marcat. gicuarama gicuarama Buna ziua! Am activitate principala 4791 (Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet), iar secundara 4799 (Comert cu amanuntul ... (vezi toată discuția)