Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar "Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor" - cod caen 4799, pot comercializa bere? Mentionez ca obiectul de activitate principal consta in "Alte activitati recreative si distractive" - cod caen 9329, respectiv o sala de jocuri.
Nu puteti sa vindeti in locatia detinuta (sala de jocuri mecanice) pentru ca aceasta grupa include activitati de comert cu amanuntul desfasurat prin: case de comert, internet, din usa in usa, masini automate de vanzare.
4799-Comerţ cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor
Această clasă include:
-comerţul cu amănuntul al oricărui tip de produs, în orice mod care nu este inclus în clasele precedente:
-prin vânzări directe sau prin intermediul comis-voiajorilor
-prin intermediul automatelor de vândut produse etc.
-comerţul direct cu combustibil (ulei pentru încălzit, lemne de foc etc.), livrate la domiciliul clienţilor
-activităţi de licitaţii desfăşurate în afara caselor de licitaţii (cu amănuntul)
-comerţul cu amănuntul prin comisionari (în afara magazinelor)
Comercializarea bauturilor se face potrivit cod caen 4781-Comerţ cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor şi produselor din tutun efectuat prin standuri, chioşcuri şi pieţe; in consecinta, nu puteti comercializa bauturi potrivit cod caen 4799
de la Registrul Comertului mi s-a spus ca, potrivit codului caen 4781, se pot comerciliza, dar nu se pot consuma in incinta. Ce cod CAEN ar trebui sa autorizez?
Am incercat 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun, dar la fel, mi s-a spus ca produsele vandute nu se consuma in incinta.
5630 Baruri si alte activitati de servire a bauturilor
Detalii pentru activitatile de la acest cod caen gasiti la adresa www.avocatnet.ro/content/con...