avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Vanzare apa si cafea - CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Vanzare apa si cafea - CAEN

Buna ziua,
In cadrul unui club de dans pentru copii, vreau sa pot sa vand si apa si cafea. Ce cod CAEN trebuie sa aloc pentru asta?
Daca pun automat care vinde apa/cafea care este al altei firme, e corect sa includ codul 4781 Comerţ cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor şi produselor din tutun efectuat prin standuri, chioşcuri şi pieţe
sau 4799 Comerţ cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor?
Cel mai recent răspuns: Ral_uca , utilizator 19:26, 29 Iulie 2014
corecta este varianta a doua pentru automatele de vandut produse, respectiv 4799.
Bafta!
multumesc. in varianta in care as vrea sa fac un contract cu LaDorna de ex si sa am frigider , pe ce cod CAEN se incadreaza activitatea asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)
Clasificare caen elena_7110 elena_7110 As dori sa merg in targuri,piete,balciuri cu un gretar cu mici ,bauturi,produse de patiserie poate si tutun. As dori sa stiu ce cod caen se incadreaza la ... (vezi toată discuția)
Coduri caen magazin alimentar, automat cafea, organizare evenimente si lucrari constructii boggieuk boggieuk Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu cateva coduri CAEN, in speta : -codul caen pentru a functiona ca magazin alementar; -codul caen pentru cafea (pentru a ... (vezi toată discuția)