avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general MICROINTREPRINDERE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

MICROINTREPRINDERE

LA MULTI ANI !
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
In 28 dec 2011 mi-a iesit cui-ul de la ORC(microintreprindere , intermediere asigurari,neplatitoare TVA).
Termen pentru depunerea 010 care este?
Deocamdata nu are salariati,dar luna asta va angaja o persoana.In 010 bifez cu sau fara salariati?
Avand in vedere ca in 2011 nu a avut activitate,trebuia depusa vreo declaratie?

va multumesc,Miauca
Cel mai recent răspuns: miauca , utilizator 10:57, 4 Ianuarie 2012
Declaratia de inregistrare 010 se completeaza cu ocazia primei inregistrari fiscale, de regula cu ocazia infiintarii, iar declaratia de mentiuni se completeaza ori de cate ori se modifica datele declarate anterior. Atentie ca anul fiscal 2011 al dvs. a inceput in 28 decembrie si s-a terminat in 31 decembrie - art. 112 indice 4 alin. 2. Luati in considerare prevederile art. 112 indice 1.
In momentul angajari depuneti decl. de mentiune la finante-010.
Pentru ca nu ati avut activitate in 2011 trebuie sa depuneti o decl, pe propia raspundere tot la finante in termen de 60 de zile de la inchderea ex. financiar.
va multumesc,
Adina Miauca:luck: multa sanatate si noroc in 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii firma nou infiintata SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Am inregistrat la Registru un srl prin decembrie. Inca nu am inregistrat soc. in scopuri de TVA si nici nu am avut nici o singura operatie pana ... (vezi toată discuția)
Declaratii firma cu inactivitate SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Am un SRL infiintat in decembrie 2011 dar care nu a avut deloc activitate. Pt. exercitiul financiar al anului precedent depun o declaratie pe ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 firma nou infiintata Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Firma infiintata in februarie 2012, va avea salariati incepand cu 01 aprilie 2012. In decl. 010 initiala, in termen de 30 zile de la infiintare ... (vezi toată discuția)