avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 10/2001

Buna ziua. Ma numesc R.C. si am un dosar pe rol la tribunalul Iasi, privind legea 10/2001. Dosarul este din 2009, iar in decembrie 2011 s-a incheiat, cred. Avocatul meu nu-mi da prea multe explicatii, motiv pentru care l-am si concediat. Ultimele "noutati" privind dosarul meu le-am aflat de pe internet, pe portal.just.ro. Scrie cam asa:
"16/02/2011 - Admite cererea. Solutie: Admite acţiunea civilă formulată de reclamantul R.C. în contradictoriu cu pârâtul Primarul Mun. Iaşi. Dispune anularea dispoziţiei nr. 2258 din 10.11.2008 emisă de pârât. Dispune acordarea către reclamantul R.C. de despăgubiri în condiţiile legii speciale pentru imobilul construcţie moară, instalaţii şi utilaje, precum şi terenul aferent în suprafaţă de 2502 m.p. care a fost situat în Iaşi, str. .... Cu apel în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 16.02.2011.
07/12/2011 - Încheiere. Solutie: Admite cererea. Dispune investirea cu formulă executorie. "

Imi puteti spune ce se intampla mai departe? Ce trebuie sa mai fac, sau cui trebuie sa ma adresez pentru a intra in posesia actiunilor la FP? Pentru ca din cate am inteles voi fi despagubit in actiuni la Fondul Proprietatea.

Va multumesc anticipat.
R.C.

Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2012
cipelinio, utilizator

Alte discuții în legătură

Cine poate sa-mi explice? Tatiana44 Tatiana44 :((buna ziua, Proces cu primaria locala se accepta. Primaria Mun bucuresti face recurs. decizia: .Admite recursul. Modifică în parte sentinţa civilă ... (vezi toată discuția)
Care este perioada de timp pentru o pronuntare ( cauza civila ) dorudoru dorudoru In cit timp se da o solutie-cit duresza redactarea ? Hotarare judecatoresca : care sa tina loc de act autentic (Vinzare - cimparare Solutie: Având în ... (vezi toată discuția)