avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De ce fel de pensie pot beneficia si cand?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De ce fel de pensie pot beneficia si cand?

Ma interesesz pentru d-nul George in ce fel de pensie poate iesi:
nascut pe data de 16 februarie 1955, vechime in munca 49 ani din care grupa I de munca 12 ani si grupa a II -a de munca 3 ani.
Conform noii legi in care pensie poate iesi anul acesta si ce acte sunt necesare la dosarul de pensionare.

va multumim anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:25, 19 Iunie 2012
De la pensie pentru invaliditate nu poate trece decat la pensie pentru limita de varsta cand va implini 65 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata ionny-ionela ionny-ionela Sunt nascut in anul1955 am 29 de animunca trecuti pe cartea de munca 5 nu sunt trecuti vreau sa stiu pot iesi la pensie anticipata la implinirea a 60 de ani (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata fara penalizare tavi55 tavi55 Am pe mama soacra nascuta in aprilie 1955 si are 36 de ani vechime si e in campul muncii. Poate sa imi spuna cineva daca se incadreaza la pensia anticipata ... (vezi toată discuția)
Pensionare Apostoaemihai Apostoaemihai Sant nascut la 01.11.1955,am un stagiul de cotizare de 38 ani 9 luni si 16 zile din care 10 ani la gr.I de munca si 4 ani la gr II,restul in conditii normale ... (vezi toată discuția)