Acum 3 ani am dat concurs pe postul de economist cu atributii de contabil sef la o institutie publica, functie contractuala. Am fost incadrat cu CIM perioada nedeterminata cu salariu de economist IA, spor de vechime 25% si spor de conducere 40%.In 2011, in baza legii 284/2010 am fost trecut pe functie de executie si cu numire pe 6 luni pe postul de contabil sef , care a fost prelungita inca 6 luni. La 30.12.2011 mi s-a dat o noua decizie in baza legii 284/2010 si 285/2010, prin care sunt anuntat ca nu mi se mai prelungeste numirea in postul de contabil sef si ca revin la postul de executie, pierzand sporul de conducere de 40%, dar si o noua decizie in care se specifica " ca semneaza toate actele care prin natura lor trebuiesc semnate pentru responsabilul compartimentului financiar contabil". In noile decizii nu se face referire la codul muncii(L.53/2003) si nici la prevederile CIM perioada nedeterminata incheiat in 2009. Cum pot sa contest ultimele decizii si sa blochez eventuala scoatere la concurs a postului?