avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... deduceri personale si suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

deduceri personale si suplimentare

Angajatului la o scoala cu 9 ore pe saptamana (0,5 norma) si alta cu 12 ore (0,66 norma) cu contracte diferite, cum i se calculeaza deducerile si concediul de odihna?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de odihna corapeptea corapeptea Buna ziua, Am angajat de curand o persoana care lucreaza 8 ore/zi 3 zile pe saptamana, acum doreste sa efectueze concediul de odihna si nu stiu cum ar ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna - norma 1h/saptamana Patience Patience Buna ziua, Stiu ca nu se calculează CO in raport cu norma de lucru, dar ce fac in situatia in care am un salariat cu norma de 1h/saptamana? Tot 21 zile CO? ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna nina_zan nina_zan Va rog sa-mi spuneti cum pot efectua concediul de odihna in conditiile in care am CIM cu norma intreaga de profesor la o unitate scolar(62 zile lucratoare) si ... (vezi toată discuția)