avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de odihna

Va rog sa-mi spuneti cum pot efectua concediul de odihna in conditiile in care am CIM cu norma intreaga de profesor la o unitate scolar(62 zile lucratoare) si CIM de 0,5 norma de informatician la alta unitate scolara (25 zile lucratoare). Cate zile de concediu pot efectua? Cei la care am 0,5 norma ma obliga sa merg la program chiar daca sunt in perioada concediului ptr norma de profesor.
Sunt platite ambele concedii de odihna?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:26, 10 Iulie 2017
In situatia cumului de c.i.m. , efectuarea concediului de odihna se poate face :
- in aceeasi perioada la ambii angajatori

- in perioade diferite, in acest caz la unul dintre angajatori va figura in CO , iar la celalalt in CFP (in baza cererii de acordare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna pt.pensionari in activitate valih valih Un profesor pensionar din invatamantul preuniversitar poate beneficia de concediul de odihna si cum se calculeaza? Deasemenea o educatoare care a lucrat in ... (vezi toată discuția)
Plata concediu corina.bota corina.bota Buna ziua, Sunt profesor de informatica la un colegiu tehnic! Am si o jumatate de norma de informatician (ca personal didactic auxiliar). Deci cu ... (vezi toată discuția)
Ce va face salariatul ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă rugăm mult să ne ajutați cu câteva lămuriri. În Art. 3 din HOTĂRÂREA GUVERNULUI nr. 250 din 8 mai 1992*) privind concediul de ... (vezi toată discuția)