avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... tinerea contabilitatii fara contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

tinerea contabilitatii fara contract

Fosta sotie a administratorului, economist, contabil neautorizat , a intocmit toate documentele contabile,fiscale si bilanturile , fara ca sa se incheie un contract de prestari servicii . Dupa divort refuza sa predea documentele firmei, stampila , baza de date etc .
Pe bilanturi a trecut abuziv pe cumnata ei, expert contabil autorizat,, fara sa aiba acordul sau vreo intelegere verbala /scrisa cu aceasta.
Ce poate si trebuie sa faca administratorul si expertul pentru ca fosta contabila care a tinut contabilitatea si a semnat cu semnatura ei sau alta documentele sa fie obligata sa-si asume raspunderea pentru actele contabile ?
situatia este identica si in alta firma in care fostii soti sunt administratori in proportii egale 50%. Ce sa faca administratorul in ambele situatii? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator? Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)
Schimbare contabil tiana_30 tiana_30 buna ziua tuturor, as dori sa schimb contabila , ce pasi trebuie sa urmezi, toate actele firmei se afla la sediul contabilei, as dori sa stiu cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Dreptul de semnatura tabarasam tabarasam Sunt economist cu diploma de licenta si am experienta de mai bine de 6 ani pe pozitia de contabil-economist. Am drept de semnatura pe declaratiile si bilantul ... (vezi toată discuția)