avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... De cand se aplica taxa auto 2012?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

De cand se aplica taxa auto 2012?

Buna dimineata?
Stiti cumva daca a fost publicata in MO taxa auto pe 2012 si la cat timp dupa publicare incepe sa se aplice? Vreau sa stiu cat timp mai am la dispozitie sa inmatriculez o masina.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Livica , utilizator 12:09, 11 Ianuarie 2012
Nu se stie inca.
Mai aveti cam o luna de ieri incepad, cand a fost promulgata.
Acum, daca legea a fost publicata pe 10.01, de cand incepe sa se aplice , peste 3 zile sau peste 15 zile?
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare gelu1 gelu1 buna ziua cand intra in vigore noua taxa de inmatriculare (vezi toată discuția)
Taxa poluare 1 ian 2012 - auto avand prima inmatriculare inainte de 2007 ContSters196490 ContSters196490 Buna ziua, Am un autoturism care are prima inmatriculare in Romania in anul 2002, vreau sa o vand... Avand in vedere ca - Legea \"privind taxa pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare 2012 EmilCS EmilCS Buna ziua, As dori sa stiu daca in cazul unei masini fabricate in 2006 (cf certif de inmatriculare) si inmatriculata pe 26.01.2006, in LEASING, eu fiind ... (vezi toată discuția)