avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Doresc un model \"recomandare\"
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Doresc un model "recomandare"

Buna ziua.Am lucrat casiera la un restaurant catering si acum optez pentru un post de contabila si imi cere o recomandare de la ultimul loc de munca. Seful restaurantului mi-a spus sa o scriu eu si el imi semneaza. Va rog sa imi dati si mie un exemplu pentru ca nu stiu cum sa o formulez. Va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 14:31, 6 Ianuarie 2012
In antet sa aiba datele de identificare ale firmei de la care plecati (macar SC X, adresa si un numar de telefon).


Doamnei / Domnului X
(noul patron)

Doamna X a fost angajata in cadrul firmei noastre, pe postul de casiera, in perioada ...... – ..........
In toata aceasta perioada a dat dovada de competenta, eficacitate si corectitudine in munca, ceea ce a fost o satisfactie pentru noi.

De asemenea a fost o persoana responsabila in munca sa iar in relatiile cu colegii s-a dovedit a fi un excelent lucrator in echipa.

De aceea, va recomandam serviciile doamnei X si suntem convinsi ca va fi la fel de apreciata si in cadrul firmei dumneavoastra.

Daca doriti mai multe informatii, va stau la dispozitie.

Cu stima,

(numele fostului patron si semnatura dumnealui)


Sper sa va fie de folos, succes la noul loc de munca :luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce risc exista dat fiind ca eu nu mai sunt angajata societatii - complicatii gestiune dupa schimbarea locului de munca Anonim1Anonim Anonim1Anonim Buna ziua! In luna octombrie, ziua 1 am incetat activitatea la locul de munca \"A\". Am plecat cu demisie la zi acceptata de ambele parti. Am lasat om in ... (vezi toată discuția)
Casier vs contabil sethgabriela sethgabriela buna ziua, va rog sa ma lamuriti cu o problema: daca registrul de casa este intocmit de catre contabil, in format electronic, in programul de ... (vezi toată discuția)
Nu pot sa predau bunurile angajatorul refuza sa le preia si sa semneaze fisa de lichidare alexandru2006 alexandru2006 Buna tuturor! Am mare nevoie de sfatul dvs.Fiin angajat de 4 ani la SC x, de 3 ani noul sef incearca sa imi geseasca greseli amenintandu-ma de fiecare data ca ... (vezi toată discuția)