avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA livrari catre pf in ue
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

livrari catre pf in ue

Buna ziua
As dori sa ma ajutati cu o problema
O societate neplatitoare de tva in Romania,dar inregistrat in Registrul operatorilor intracomunitari pentru livrari prestari servicii,as dori sa aflu ce declaratii trebuie sa depun in cazul facturarii de prestari servicii catre o societate din ue platiror de tva,dar si in cazul daca facturez catre o persoana fizica,neplatitoare de tva tot din ue

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: boti11 , utilizator 20:59, 6 Ianuarie 2012
in cazul in care facturati catre societatea din ue va trebui sa utilizati codul de tva intracomunitar primit si sa raportati operatiunea in decl. 390 vies.
catre persoana fizica nu trebuie sa depuneti nicio declaratie.
Multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii declarative d390 vies remustihenea remustihenea O societate comercila din Romania platitoare de tva, efectueaza o prestare de serviciu unei persoane fizice din Franta (cetatean francez) si colecteaza tva 20% ... (vezi toată discuția)
Servicii intracomunitare - declaratii lunare - confuzie la anaf ? ionut_2005ro ionut_2005ro Buna ziua, Sunt o persoana fizica autorizata inregistrata in registrul operatorilor intracomunitari si inregistrat in scopuri TVA. Sunt inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Tva servicii intracomunitare sain sain Un PFA infiintat in Romania efectueaza in U.E. lucrari de matriterie (fabrica piese) si se inregistreaza in ROI (Registrul Operatorilor Intracomunitari).In ... (vezi toată discuția)