avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general somatie si titlu executoriu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

somatie si titlu executoriu

in data 3ian am primit de la cnas if somatie si titlu executoriu cu suma de 1800ron din care 1000reprez penalitati si majorari pina la 31.10.2011,in baza art.145din og nr92/2003.este vb de anul fiscal 2006.Am avut autorizatie pfa a carei activitate datorita crizei am suspendat activitatea de mai bine de un an ,atunci cind am facut actele de suspendare consider ca puteam sa fiu informat de ce datorii fiscale mai am si catre ce institutie mai ales ca aceasta lege nu a pusa in aplicare decit in 2011daca se aplica din 2006 as fi incetat activitatea pt ca veniturile unui boutic mic de tara nu ar fi suportat si aceasta taxa mai ales ca fiind salariat la stat oricum mi se oprea automat.Se pare ca vor veni si pt urmatorii anii dar mi se pare ilegal sa nu informezi sau sa avertizezi contribuabilul probabil ca in situatia aceasta se afla multe persoane intrebarea este cum se poate contesta asa ceva ,daca nu am fost destul de explicit va rog sa mi spuneti ,poate totusi cineva stapineste foarte bine aceste hatisuri stufoase ale fiscalitatii lupilor dinainte de alegeri,si ne poate raspunde si noua astora mai saraci amariti sau neinformati lasati la discretia inspectorilor fiscali.Asta e privatizarea romaneasca ii lasi sa muste si apoi le dai in cap ca pe vremea mandatarilor in comunism:sorry:

Alte discuții în legătură

Comasarea alegerilor 2012 BEN46 BEN46 Anul viitor se pare ca vom merge la vot o singura data acest lucru pentru cine va fi benefic ? Pentru buget inseamna economie iar ... (vezi toată discuția)
Ce ar trebui sa stiti despre acordarea ajutorului pentru caldura dianami dianami Aparitia OUG nr.70/2011 privind masurile de protectie sociala in perioada sezonului rece, da nastere la multe intrebari si interpretari. Deja sunt multe ... (vezi toată discuția)
Contributia la sanatate pentru pfa marius228 marius228 Buna! As mai avea o nelamurire cu cas-ul la PFA.(eu fiind taximetrist) Avand in vedere ca am fost informat abia la sfarsitul anului 2011 ca am datoria de a ... (vezi toată discuția)