Buna Dimineata, Adresez acest mesaj comunitatii de avocati cu dorinta de a ma lamuri intr o problema foarte delicata - Sunt navigator si sotia mea a cheltuit foarte mult din banii familiei, in lipsa mea, as putea spune fara discernamint si in incapacitate de a justifica cheltuieleile. Mai mult, pe linga acest fapt, am gasit si datorii la toate utilitatile si lucruri din casa amanetate. In incercarea mea de a afla cum s au cheltuit banii, m am lovit de crize de isterie si de expresii de genul " ce, nu ai incredere in mine? Pt ca am insistat in a afla modul in care s-a risipit munca mea, sotia mea s-a internat cu concursul unui medic psihiatru, in Sanatoriul de Nevroze, Predeal, acuzind o depresie. Va rog sa ma sfatuiti ce este de facut in cazul in care intentionez sa divortez, poate conta acesta depresie pe care sincer o consider trucata, cum de altfel au fost si alte crize de isterie din experienta noastra comuna. Eu nu intentionez sa ma folosesc de aceasta situatie, insa poate fi folosita impotriva mea? Multumesc, CC
~ final discuție ~