avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... pierdut foaie matricola
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

pierdut foaie matricola

in 2000 am absolvit o sc postliceala privata pt invatatori-educatoare.dupa terminarea studiilor am plecat cu familia in Italia.in lipsa mea(dar cu acordul meu) mi-a fost ridicata diploma de catre matusa mea.Intorsi in tara am vrut sa ma inscriu la ex de titularizare,dar am aflat ca scoala s-a desfiintat,in urma unor nereguli si ca eu...nu-mi voi mai putea lua foaia matricola.am avut si o perioada scurta de activitate in 1999,cu carte de munca ,la o gradinita.poate unele sunt detalii care vor fi de prisos....va rog,cu insistenta ,sa-mi spuneti daca mai pot face ceva sa pot intra in posesia foii matricole!va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 07:02, 7 Ianuarie 2012
Cu siguranta fosta institutie de invatamant are arhiva depozitata undeva sau predata spre depozitare si pastrare undeva. Cel mai bine ar fi sa va adresati inspectoratului scolar judetean si sa cereti lamuriri acolo. Ei va pot indruma spre pastratorul arhivei. Teoretic in decizia de desfiintare a scolii ar fi trebuit sa se precizeze si ce se intampla cu documentele scolii, iar daca decizia a dat-o inspectoratul ar trebui sa stie unde este depozitata arhiva. Documentele de studii au termen de pastrare permanent sau cel putin 50 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare foaie matricola atir atir As dori sa stiu cum pot sa recuperez o foaie matricola de la o scoala postliceala desfiintata, mai exact unde trebuie sa ma interesez de arhiva Multumesc (vezi toată discuția)
Apostilare foaie matricola delia70 delia70 Buna ziua , am o mare rugaminte -copia legalizata foaie matricola de la o scoala care nu era acreditata poate fi apostilata?? Este vb despre o foaie ... (vezi toată discuția)
Obþinerea foii matricole dupa 10 ani...ºcoala neterminatã estefan25 estefan25 ma adresez din nou dumneavoastra .si va mult pentru ajutorul oferit data trecuta .am 29 de ani si am resedinta in spania ,momentan sant in somaj ca si inca 6 ... (vezi toată discuția)