in 2000 am absolvit o sc postliceala privata pt invatatori-educatoare.dupa terminarea studiilor am plecat cu familia in Italia.in lipsa mea(dar cu acordul meu) mi-a fost ridicata diploma de catre matusa mea.Intorsi in tara am vrut sa ma inscriu la ex de titularizare,dar am aflat ca scoala s-a desfiintat,in urma unor nereguli si ca eu...nu-mi voi mai putea lua foaia matricola.am avut si o perioada scurta de activitate in 1999,cu carte de munca ,la o gradinita.poate unele sunt detalii care vor fi de prisos....va rog,cu insistenta ,sa-mi spuneti daca mai pot face ceva sa pot intra in posesia foii matricole!va multumesc anticipat!
Cu siguranta fosta institutie de invatamant are arhiva depozitata undeva sau predata spre depozitare si pastrare undeva. Cel mai bine ar fi sa va adresati inspectoratului scolar judetean si sa cereti lamuriri acolo. Ei va pot indruma spre pastratorul arhivei. Teoretic in decizia de desfiintare a scolii ar fi trebuit sa se precizeze si ce se intampla cu documentele scolii, iar daca decizia a dat-o inspectoratul ar trebui sa stie unde este depozitata arhiva. Documentele de studii au termen de pastrare permanent sau cel putin 50 de ani.