avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... control finante
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

control finante

buna ziua,

am avut control de fond care s-a desfasurat din data de 30.09.2008 pana in data de 17.10.2008
in cazul in care nu am fost de acord cu decizia luata de catre oamnele de la control si am specificat in procesul verbal ca am anumite obiectiuni datorita faptului ca "interpretare legii" a fost asa cum au dorit dansii , pot sa-mi puna sechestu pe cont ?
multumesc in avans pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: temis , utilizator 13:09, 30 Octombrie 2008
Împotriva procesului-verbal de control financiar se poate depune plângere prealabilă la organul emitent, în termenele prevăzute la art. 7 din Legea contenciosului administrativ nr. 554/2004 - conform OMFP nr.889/2005.
In actiune veti solicita suspendarea si anularea actului administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am un proces verbal de control de la itm ploiesti, ... MIOARA GHERGHICEANU MIOARA GHERGHICEANU Buna ziua, Am un proces verbal de control de la ITM Ploiesti, plus anexa de constatare si proces verbal de sistare oprire din functiune a echipamentelor de ... (vezi toată discuția)
Un proces-verbal de control incheiat de itm la o institutie , ... dana manea dana manea Un proces-verbal de control incheiat de ITM la o institutie , prin care s-au lasat masuri pentru a fi duse la indeplinire, poate fi poate fi revocat ? In ... (vezi toată discuția)
Cum pot contesta un raport itm augustin39 augustin39 unde se poate depune o contestatie al unui raport facut de itm in urma unui control facut in urma unei sesizari al unui angajat cu privire la unele neregulila ... (vezi toată discuția)