buna va rog sa ma lamuriti cu o problema prietena mea este acuzata de inselaciune art 215 aliniat 1,2,3 cod penal cu aplicare art 41 alin 2 cod penalsi art 9 alin 1 toate cu aplicarea art 33 din legea 241 -pe 2005 prejudiciul 1,5 miliarde lei vechi prietena mea a facut recurs care ia fost respins ca nefondat poate sa intre la puscarie este fapta asa de grava si daca trebuie sa faca puscarie ar putea iesi dupa un 1 sau 2 va rog ajutati-ma cu un raspuns sint disperat
nu stiu ultimul recurs respins ca nefondar a fost ii iunie 2011 de atunci nu mai stiu nimic despre ea pur si simplu a disparut si informatile acestea le am de la prietena ei se poate sa fie deja la puscarie dar stiti citi ani ar putea primi la un asemenea prejudiciu .ms.
va duceti pe portal.just.ro acolo dati la judecatoria orasului prietenei dati click pe dosare si la parte scrieti numele prietenei ... daca nu va descurcati dati-mi mesaj
Juridic
ContSters215948
buna am si eu o intrebare prietena mea are un proces pe rol inrtebarea mea este poate fi condamnata si poate face puscarie este incadrata la art 215 alin ... (vezi toată discuția)