avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

penal

buna va rog sa ma lamuriti cu o problema prietena mea este acuzata de inselaciune art 215 aliniat 1,2,3 cod penal cu aplicare art 41 alin 2 cod penalsi art 9 alin 1 toate cu aplicarea art 33 din legea 241 -pe 2005 prejudiciul 1,5 miliarde lei vechi prietena mea a facut recurs care ia fost respins ca nefondat poate sa intre la puscarie este fapta asa de grava si daca trebuie sa faca puscarie ar putea iesi dupa un 1 sau 2 va rog ajutati-ma cu un raspuns sint disperat
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:27, 8 Ianuarie 2012
Daca se va pronunta o pedeapsa cu executare normal ca va ajunge la inchisoare.
Prejudiciul este destul de mare...

Inteleg ca se afla de abia in faza judecatii.Trebui sa isi angajeze avocat pentru a-si mari sansele la o pedeapsa cu suspendare.
Ultima modificare: Duminică, 8 Ianuarie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
a facut recurs la ce ?
nu stiu ultimul recurs respins ca nefondar a fost ii iunie 2011 de atunci nu mai stiu nimic despre ea pur si simplu a disparut si informatile acestea le am de la prietena ei se poate sa fie deja la puscarie dar stiti citi ani ar putea primi la un asemenea prejudiciu .ms.
Incercati sa platiti un avocat ca sa se informeze si sa investigheze care este situatia.
va duceti pe portal.just.ro acolo dati la judecatoria orasului prietenei dati click pe dosare si la parte scrieti numele prietenei ... daca nu va descurcati dati-mi mesaj

Alte discuții în legătură

Juridic ContSters215948 ContSters215948 buna am si eu o intrebare prietena mea are un proces pe rol inrtebarea mea este poate fi condamnata si poate face puscarie este incadrata la art 215 alin ... (vezi toată discuția)
Este aceasta hotarare definitiva? picika picika buna in decembrie 2011 am fost condamnat la 1 an inchisoare cu supraveghere.(art.215 alin 1,2,3) atat parchetul cat mine am declarat recurs,parchetul a cerut ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva de condamnare-se mai poate ataca hotararea? AndreeaAdam AndreeaAdam Prietenul meu, Capra Adrian, a fost condamnat in anul 2013 de Tribunalul Timis pentru infractiuni privind comertul electronic. Sentinta pe scurt este ... (vezi toată discuția)