avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... azil politic in Anglia ,Suedia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

azil politic in Anglia ,Suedia

Sint din Sebia ,Roman(vlah)cum ne zic Srbi sint membru partidului democrat din Serbia ,si presedintele consiliui parohii Sipicova biserci ortodoxa Romana .acuma o saptamina a fost un atac armat asupra locuintei mele ,si presiuni etnice,si politice de mai multe ori ,incercarea darimari clopotnitei, interventia Ambasadei Romaniei ,amenitarea din partea ecstremistilor ca daca mai continuam cu activitatea o sa avem cosecinte grave, dupa aia sa tras la mine in casa din fericire na fost nimeni ranit. Acest caz a fost postat la televiziuni in Romania si in ziare Romanesti si numai in unu Srbesc.ma simt amenintat si familia mea. Va rog sami spuneti daca pot cere azil in Anglia sau Suedia .Va multumesc la raspuns
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 15:52, 23 Martie 2012
Nu stiu legislatia altor state schengen dar va asigur ca pentru a cere azil acolo trebuie sa fiti deja acolo. Pe langa asta Serbia nu este considerata un stat care nu respecta drepturile omului deci cel putin in Franta si Germania nu puteti pentru ca ei au liste cu tarile „sigure”.

Am crezut ca dupa interventia României la Consiliul European si incercarea de blocare a statutului de candidat la UE a Serbiei situatia se va schimba. Stiu ca au si semnat un tratat in domeniu.
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Azil politic sam bam sam bam vreau sa cer azil politic in alta tara, am 3 dosare la cedo, impotriva mea statul facand multe abizuri. Doresc sa stiu care sunt tarile care mai acorda azil si ... (vezi toată discuția)
Azil umanitar aaee aaee As dori sa stiu care sunt conditile in care poti solicita azil umanitar in o tara din Europa deoarece am probleme cu autoritatile, vecini, o persoana din ... (vezi toată discuția)
Sederea cu pasaport american 90 de zile in schengen (ungaria) si apoi 90 de zile in romania murphy01 murphy01 Se poate ca un american doar cu pasaportul sa stea 90 de zile in Romania si apoi direct 90 de zile in Ungaria fara sa fie nevoit sa paraseasca UE complet ... (vezi toată discuția)