avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dosar angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dosar angajare

Am si eu o problema, am un dosar de angajare in functia de asistent personal pentru persoana cu handicap si pe cazier apare o amenda penala din 2005 din cauza unui accident rutier. Pot sau nu sa-i fac angajare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 9 Ianuarie 2012
Puteti sa-i faceti angajarea fara nicio problema ... pentru amenda primita in 2005 a intervenit reabilitarea de drept a persoanei ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt inspector ssm si su la o firma. de curand a fost ... Radu56809 Radu56809 Buna ziua. Sunt inspector SSM si SU la o firma. De curand a fost un accident de munca la noi si eu am dat o declaratie in care am specificat ca nu am ... (vezi toată discuția)
Antecedente penale ? quasimodo821 quasimodo821 in anul 2007 am fost cercetat pentru furt calificat ,mi s-a facut dosar penal, prejudiciul fiind mic , am recunoscut fapta si am primit o amenda administrativa ... (vezi toată discuția)
Cazier ,,patat,, la admitere la scola agentilor de penitenciare tg.ocna ContSters290025 ContSters290025 Buna ziua In speta, in Dec. 2004 am fost incarcerat in Franta pana in Aug.2005 atunci cand am iesit conditionat, hotararea definitiva de condamnare ... (vezi toată discuția)