avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal!!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal!!!!

va rog din suflet daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns: in versiunea cea noua actualizata in decembrie cum ati introdus sporurile? la societatea unde lucrez sunt sporuri procentuale de vechime si fidelitate, trecute in contractele de munca in forma procentuala dar si valoarea acestor. Intrebarea mea este: este gresit daca in revisalul cel nou apare doar valoarea????
Cel mai recent răspuns: resurseumanealba , utilizator 13:59, 9 Ianuarie 2012
Daca in contractele de munca sporurile sunt prevazute si valoric, nu este gresit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)
De ce cand modific salariul in revisal, suma cuvenita pentru sporul de vechime se modifica si la salariul anterior? raduemy raduemy Buna ziua. Am o problema in REVISAL si nu stiu cum sa o gestionez. Am salariati cu salarii negociate la care se aplica un spor de vechime in % in functie de ... (vezi toată discuția)
Revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Problema este urmatoarea revisalul inclusiv pana astazi a fost transmis cu versiunea cea veche de 5.06, ne stiind ca a aparut versiunea cea noua ... (vezi toată discuția)