avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declarare venituri
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declarare venituri

Am inteles de la colegii de serviciu ca trebuie pana la sf lunii feb sa declaram veniturile.
De exemplu eu am avut un contact de colaborare, s-a incheiat acest contract fara sa iau vre-un ban. Trebuie sa completez un formular in care sa specific suma 0 la acest contract de colaborare ??? si ce fel de formular trebuie completat?

Va multumesc !

Mirela

Alte discuții în legătură

Contributii sociale obligatorii 2012 pt persoane care obtin venituri din profesii libere pinkflo pinkflo Buna seara, Ma puteti ajuta, va rog cu un raspuns concret ref la subiectul deschis? Eu sunt proaspat traducator autorizat si as vrea sa stiu exact ce ... (vezi toată discuția)
Impozit la sfarsitul anului 2009 jevelson jevelson Buna ziua, Nu stiu cum trebuie procedat cu impozitul pe profit aferent anului trecut. Firma se incadreaza in plafonul de 4.300 RON forfetar/an din care in ... (vezi toată discuția)
Ce reprezinta cifra de afaceri la o intreprindere individuala? auraneg auraneg Buna seara, Am o intreprindere individuala la care lucrez doar eu pe un taxi, Trebuie sa depun declaratia 392 B si cum nu ma pot bucura de colaborarea cu un ... (vezi toată discuția)