avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere la politie - cum o retrag?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere la politie - cum o retrag?

am si eu o intrebare. am scris la adresa de mail a politiei capitalei anul trecut in febr un mail in care am explicat despre patronul unui restaurant care m-a inselat cu avansul pt. nunta. azi m-a sunat un domn de la politie si ma cheama sa dau o declaratie. eu nu mai am nici o pretentie deoarece ulterior dupa 3 luni de rugaminti am reusit sa recuperez o parte din prejudiciu, iar acum nu mai am nevoie de batai de cap. lui i s-a inceput dosar penal. o sa scape de dosar daca declar ca nu mai am nici o pretentie?

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:49, 9 Ianuarie 2012
Va puteti retrage plangerea penala si se inchide dosarul.
intelesesem ca La infractiunea de inselaciune (art.215 C.pen.),conform prevederilor legale, plangerea nu poate fi retrasa
adik el va fi in continuare cercetat

si in plus eu nu am facut o plangere la politie pur si simplu am scris pe site-ul politiei si ei imi raspund dupa un an
nu se poate retrage dar, cred ca puteti spune ca v-ati inselat ca fapta nu exista, ca a fost o neintelegere ceva de genul asta, oricum daca nu sunt probe..e posibil sa ia NUP,
Ultima modificare: Luni, 9 Ianuarie 2012
spike00spiegel, utilizator
eu declar ca m-am inteles cu el ulterior chiar daca nu am primit tot ce am dat ca nu mai vreau batai de cap. si asa e o amintire neplacuta din tot ce inseamna o nunta. dar vroiam sa inteleg daca totusi o sa pateasca ceva. ca ar fi totusi ceva de genu ca dumnezeu nu doarme

Alte discuții în legătură

Vătămare corporală în urma unui accident auto, îngrijiri medicale mai mult de 90 de zile. care este procedura de împăcare între autor și victimă? elena.constantin elena.constantin Am produs un accident rutier banal din care a rezultat o victima. Aceasta a necesitat 3 saptamani internare, timp in care a avut o operatie. Au trecut cateva ... (vezi toată discuția)
Declaratie politie!!! a da sau a nu da ridder1 ridder1 Am comandat un produs de la cineva care vindea mai multe pe un forum si am primit acasa un produs de care nu am fost multumit. Vazind ca vinzatorul e mai greu ... (vezi toată discuția)
Amenintare GINGER GINGER Va rog sa ma ajutati! Am divortat in 2008, in urma unei batai aplicate de fostul meu sot mie si mamei mele in septembrie 2007, deoarece nu am fost de acord sa ... (vezi toată discuția)