avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... descarcari torente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

descarcari torente

Buna ziua. Am si eu o intrebare si sunt foarte confuz, deocamdata.

Am facut cateva descarcari cu torente ale unor filme din strainatatae (doar 2). De mult timp nu am mai facut asta( cativa ani).
.Nu stiam daca este ilegal sau nu. Insa pe un site am gasit,abia dupa ce le-am descarcat ca acest lucru te poate costa chiar puscaria. Este adevarat?
As dori daca stiti sa ma indrumati si pe mine.
O seara buna
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 22:57, 9 Ianuarie 2012
[ link extern ]

Download-ul este ilegal?
Nu, ce descarci si ramane in calculator doar pentru tine este in regula din punct de vedere legal. Chiar daca acel continut este piratat, cat timp nu il pui la dispozitia altora, nimeni nu te poate urmari. Asadar, atentie la sharing! Daca reusesti sa descarci, asta e… Dar daca dai mai departe, s-ar putea ca cineva sa fie cu ochii pe tine. Nu o spunem noi, ci chiar Asociatia Industriei Muzicale din Romania.
Ultima modificare: Luni, 9 Ianuarie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descarcare filme de pe site-uri de tip rapidshare, fileserve, etc. MirelaVV MirelaVV Buna seara, Imi cer scuze daca va deranjez, dar as avea si eu nevoie de un raspuns cat mai avizat in legatura cu legalitatea descarcarii de filme( carti, ... (vezi toată discuția)
Torrent m1ha1g m1ha1g E legal să downloadezi torrente ? Singurul contact cu utilizatorul e: - cu softul de download: bitTorrent/uTorrent - cu siteul de torrente Niciunde nu ... (vezi toată discuția)
Legea copyrightului danutza40 danutza40 Buna ziua,va solicit din nou ajutorul in legatura cu patania unei amice!Zilele trecute s-a pomenit la usa apartamentului cu un domn si o doamna, inspectori, ... (vezi toată discuția)