avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contributie sanatate pentru tranzactie imobiliara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contributie sanatate pentru tranzactie imobiliara

Eu si sotul meu vrem sa vindem un apartament . Mentionez ca am platit contributie la sanatate de 5,5% pentru venitul obtinut din inchirierea lui , noi locuind la socrii in acest moment Conform noii legii a sanatatii , daca o vindem, va trebui sa platim inafara de 2% impozit pe tranzactie si 5,5% contributie la sanatate ? Va multumesc pentru lamuriri.

Alte discuții în legătură

Impozit pe teren aiurelul36 aiurelul36 buna In urma decesului socrilor mei printre altele am ramas si cu 3 hectare de teten arabil, de la stirile TV am aflat ca de anul acesta se pune impozit pe ... (vezi toată discuția)
Impozit la casmb - ctr inchiriere VerTrad1 VerTrad1 Buna ziua! Spuneti-mi va rog daca trebuie sa platesc impozit la CASMB in cazul in care declar la fisc un contract de inchiriere apartament. Mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Plata cnas andreeatoth555 andreeatoth555 CONTRIBUTIE CNAS VA ROG SA-MI SPUNETI DACA EU SUNT PENSIONARA DE BOALA DIN 19.07.2007 SI AM AVUT UN APARTAMENT INCHIRIAT UNEI FIRME SI PENTRU CARE AM ... (vezi toată discuția)