avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Prelungire suspendare SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Prelungire suspendare SRL

Buna ziua!Am o SRL cu activitate suspendata. Cei de a finante mi-au spus ca beneficiaza de regimul derogatoriu. Cum pot proba acest fapt?
Activitatea a fost suspendata pe 3 ani.Care e procedura de prelungire a suspendarii? Mentionez ca nu am desfasurat activitate de la infiintare.
In ipoteza regimului derogatoriu ce declaratii trebuie sa depun pana la sfarsitul lunii februarie? (cei de la finante au mentionat bilantul contabil dar nu am avut niciodata unul) . Multumesc

Alte discuții în legătură

Depunere declaratii feb 2012 ralucuzza2002 ralucuzza2002 Buna ziua!Ce declaratii trebuie sa depuna o SRL cu activitate suspendata care beneficiaza de regimu derogatoriu? Mentionez ca nu am desfasurat activitate de la ... (vezi toată discuția)
Srl suspendat cu 1.09.2009 ,ce acte trebuie sa mai depun la fisc? mara197014 mara197014 Am suspendat un SRL cu 1 sept 2009,va rog sa-mi spuneti daca ar mai trebui sa depun ceva bilanturi la fisc in perioada aceasta?Multumesc! (vezi toată discuția)
Suspendare srl magureanu_laurentiu magureanu_laurentiu ce presupune suspendarea unui srl din pct. de vedere fiscal, contabil si juridic? (vezi toată discuția)