roxa81 a scris:
Buna ziua, sunt medic stomatolog la CMI-ul meu si urmeaza sa intru in concediu prenatal si apoi dupa nastere postnatal. La CMI, am un serviciu de radiologie, la care asistenta poate lucra in continuare, chiar daca eu raman in concediu. Intrebarea mea este cum mi se va calcula mie indemnizatia de concediu (pre si post natal si apoi de ingrijirea copilului), dac eu voi avea in continuare incasari pe CMI?
Nu este nevoie sa suspendati activitatea cabinetului pe perioada cat va aflati in concediu de maternitate si mai apoi in concediul de crestere copil,pe langa asistenta de radiologie puteti sa angajati chiar un coleg medic care sa va inlocuiasca pe aceasta perioada,daca sunteti in raporturi cu casa de sanatate,incheiati o conventie de inlocuire.
Nu dvs. veti figura cu venitul,ci cabinetul dvs. va inregistra venit,deci nu este nicio problema in a primi indemnizatia de concediu de maternitate (care oricum nu este conditionata de existenta unui astfel de venit)si mai apoi indemnizatia de crestere copil,asa cum v-a explicat si colegul mai sus.