avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Metodologia de autorizare a traducãtorilor ºi ...
Discuție deschisă în Traduceri

Metodologia de autorizare a traducãtorilor ºi interpreþilor

Buna ziua!
Imi puteti indica un link sau materiale bibliografice privind metodologia de examinare si autorizare a interpretilor? Ma intereseaza pasii de la depunerea cererii pana la emiterea ordinului de catre ministrul justitiei.
Ma gandesc ca exista o metodologie de organizare si desfasurare a concursului de autorizare a interpretilor si traducatorilor. :wassat:
Multumiri anticipate!:vishenka:
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2012
elena138, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 16:22, 10 Ianuarie 2012
elena138 a scris:

Buna ziua!
Imi puteti indica un link sau materiale bibliografice privind metodologia de examinare si autorizare a interpretilor? Ma intereseaza pasii de la depunerea cererii pana la emiterea ordinului de catre ministrul justitiei.
Ma gandesc ca exista o metodologie de organizare si desfasurare a concursului de autorizare a interpretilor si traducatorilor.
Multumiri anticipate!

Buna ziua,

Probabil ati observat ca Ministerul Justitiei nu organizează examen (concurs) pentru autorizarea ca traducator si interpret pentru nicio limba straina ci acorda autorizarea pe baza documentatiei din dosarul intocmit si depus odata cu cererea de autorizare conform metodologiei din link-ul postat de colega noastra mai sus.
L.C.
Laura Ciobeica, moderator
Laura Ciobeica a scris:

Buna ziua,

Probabil ati observat ca Ministerul Justitiei nu organizează examen (concurs) pentru autorizarea ca traducator si interpret pentru nicio limba straina ci acorda autorizarea pe baza documentatiei din dosarul intocmit si depus odata cu cererea de autorizare conform metodologiei din link-ul postat de colega noastra mai sus.
L.C.

Multumesc mult!
Am vazut dupa ce am postat intrebarea ... era raspunsul la un clik distanta :)

O zi minunata va doresc!
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolvent litere / engleza-franceza. pot obþine autorizaþia de traducãtor de la m.j. fãrã a susþine examenul organizat de cppc? silvia99 silvia99 Un absolvenit de Litere - engleza-franceza - ciclu de 3 ani, poate primi autorizatie de traducator de la Minister, fara a da examen (pe ambele specializari), ... (vezi toată discuția)
Doresc informaþii referitoare la examenul pentru obþinerea atestatului (românã-turcã-românã), ºtiinþe juridice lns_oguz lns_oguz Buna ziua, Vreau sa ma inscriu la examenul de traducator autorizat, domeniul Stiinte Juridice si sunt interesata de opiniile celor care au participat, de ... (vezi toată discuția)
Examene traducãtor limba francezã 2012 Viviana Serni Viviana Serni Buna tuturor! Ma bucur mult ca existati si gratie postarilor voastre am aflat cate ceva despre examenul de obtinere a certificatului de traducator autorizat. ... (vezi toată discuția)