avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Infiintare firma curatenie
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Infiintare firma curatenie

Buna ziua
Doresc sa infiintez o I.I. cu obiectul de activitate de curatat covoare, mochete la domiciliul clientilor folosind aspiratoare cu injectie-extractie.
1.La ce cod CAEN se incadreaza (9601 sau 8129)?
2.Am nevoie de calificare, daca da ce denumire are si unde se poate face cursul?
3.Am nevoie de aviz de la mediu?
Cel mai recent răspuns: LupuAngelica , utilizator 16:14, 10 Ianuarie 2012
1. Va recomand cod CAEN 8129.
2. Registrul Comertului la infiintare va cere documente care sa ateste pregatirea sau experienta profesionala, adica una dintre acestea: diploma, certificatul sau adeverinta prin care se dovedeste absolvirea unei institutii de invatamant, certificatul de calificare profesionala sau de absolvire a unei forme de pregatire profesionala,certificatul de competenta profesionala (cartea de mestesugar, carnetul de munca al solicitantului, declaratie de notorietate cu privirea la abilitatea de a desfasura activitatea pentru care se solicita autorizarea, orice alte dovezi care sa ateste experienta profesionala.
Daca nu am nici un document (dintre cele enumerate mai sus) de calificare in domeniu, pot infiinta I.I. cu mai multe coduri CAEN, (ex. contabilitate, horticultura) pentru care am calificare?
In acest caz curatarea covoarelor devine obiect de activitate secundar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii sau calificare ca să pot deschide un pfa spalatorie covoare? Golescu Golescu Bună ziua! Ce fel de studii sau calificare aș avea nevoie, ca să pot deschide un pfa spalatorie covoare? Multumesc! (vezi toată discuția)
As dori sa imi infiintez un pfa cu cod caen 5821. TraianBV TraianBV Buna ziua, As dori sa imi infiintez un PFA cu cod CAEN 5821 Am nevoie neeaparat de diploma de studii in domeniu ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Infiintare pfa fără studii superioare ioana-flip ioana-flip Pentru înființarea Pfa cu codul caen 6920 trebuie obligatoriu sa ai studii economice superioare sau e suficient și diploma de postliceala de studii ... (vezi toată discuția)