avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit ipotecar-imposibilitate plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit ipotecar-imposibilitate plata

buna ziua,doresc sa aflu ce consecințe o sa am ,dacă nu pot plăti toată rata( având un credit ipotecar).Sunt bugetar și soția nu lucrează.Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:03, 10 Ianuarie 2012
Consecinta este ca puteti fi executat silit. Banca are instituita ipoteca asupra locuintei dvs. si va poate executa silit in aceasta privinta, adica poate vinde bunul asupra caruia are instituit dreptul de ipoteca. Incercati o reesalonare a creditului sau o refinantare.
am cerut o reesalonare, dar nu ma incadrez ,pt ca sotia nu lucreaza.daca ajung in instanta la executarea silita si ma oblig ca o sa platesc cat pot din rata ?
Daca ajungeti la executare silita sunt sanse mari sa va fie vanduta casa la licitatie.
Chiar daca faceti contestatie la executare, instanta nu poate obliga creditorul sa va lase sa achitati "cat puteti "
nu se ajunge prima data la proprire?
Ba da, dar nu se va rezuma la poprire, mai ales ca s-ar putea ca banca sa nu se indestuleze cu suma obtinuta pe apartament

Alte discuții în legătură

Rezilierea contractului de credit olga vasile olga vasile Am facut un credit de refinantare in 2006,acum fiind in imposibilitate de plata.Am avut de doua ori accept de reducere cu 50% pe o perioada de 6 luni a ... (vezi toată discuția)
Restanta banca, refuz reesalonare ContSters293905 ContSters293905 In urma cu patru ani am facut un credit nevoi pers an chf.Pana in toamna anului trecut am reusit sa merg cu ratele ok. Din decembrie am anuntat banca ca ... (vezi toată discuția)
Sunt disperata credit in chf la bancpost s-a dublat din 2007 un sfat va rog urgent alexandra60 alexandra60 In 2007 am luat un credit in CHF la sfatul unei cunostinte lucrator la o banca si cu ce m-a asigurat cea care mi-a facut creditul ca este posibil ca francul sa ... (vezi toată discuția)