avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cine poate emite o dispozitie?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cine poate emite o dispozitie?

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu o informatie? Dispozitia ca act administrativ, poate fi emisa de un functionar public care este numit pe perioada temporara pe functia de conducere, director executiv, prin dispozitie de delegare de atributii, sau o conditie primordiala e titulatura pe post obtinuta prin concurs pentru a avea acest drept de a emite dispozitii intr-o institutie publica?!
Multumesc anticipat celor care ma vor ajuta cu aceasta informatie!!
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 17:39, 10 Ianuarie 2012
decizia, p poate emite, in conditiile legii, functionarul publica care la data respectiva, ocupa legal acel post ( prin recrutare, transfer, promovarea temporara in functia publica de conducere, etc.) :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul unei persoane care exercita cu caracter temporar o functie publica de conducere viorina67 viorina67 Un functionar public din cadrul unei Primarii municipale ,inspector as. 1 care pana in dec .2011 a avut salariul de incadrare 976 lei, a dat examen pentru ... (vezi toată discuția)
Delegare de atributii camelusa camelusa Sunt functionar public de executie si mi-au fost delegate atributiile directorului coordonator (post contractual vacant) pana la ocuparea prin concurs a ... (vezi toată discuția)
Concurs pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna bogdanmarinela bogdanmarinela La primaria de comuna unde lucrez postul de secretar este vacant.Care sunt ultimele prevederi legale privind ocuparea postului vacant de secretar comuna? ... (vezi toată discuția)