avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1206 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inscriere in Registrul Operatorilor Intracomunitari
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inscriere in Registrul Operatorilor Intracomunitari

Buna ziua.Intrebarea mea este urmatoarea:
Sant Intreprindere Individuala platitor TVA.Doresc sa efectuez o achizitie intracomunitara mai mica de 10.000 Euro.Trebuie sa ma inscriu in registrul operatorilor sau nu?
Am citit ca nu e nevoie de inscrierea la ROI daca nu depasesc aceasta suma.Ce inseamna aceasta suma ?O tranzactie sau pe o perioada,an,trimestru?
Cum pot afla infractiunile prevazute ca fiind incompatibile cu statutul de Operator Intracomunitar?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari crysfresh crysfresh Buna ziua.Intrebarea mea este urmatoarea: Sant Intreprindere Individuala platitor TVA.Doresc sa efectuez o achizitie intracomunitara mai mica de 10.000 ... (vezi toată discuția)
Achizitie marfuri intracomunitare AlinaDumitrache AlinaDumitrache Am infiintat o intreprindere individuala avand cod caen vanzare haine noi si incaltaminte din piele. Marfa urmeaza a fi cumparata en-gros din depozit Italia ... (vezi toată discuția)
Inscriere pfa in registrul operatorilor intracomunitari mire278 mire278 Sunt PFA neplatitor de TVA, impozitat in sistem real. Daca achizitionez software din UE e necesar sa ma inscriu in Registrul operatorilor intracomunitari? ... (vezi toată discuția)