avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu

Poate cere (au acest drept?) [editat] IFN oprire pe salariu?
Am luat un credit din magazinele [editat] in decembrie 2007 , am platit ratele timp de 2 ani si apoi am avut ceva dificultati financiare si nnu am platit timp de 3-4 luni, apoi am inceput sa platesc ratele normal , dar banii pe care eu ii plateam se ducea in contul [editat IFN pe dobanzi si comisioane , nici un leu pentru scaderea soldului, asa m-am trezit acum cu o scrisoare de la IFN cum ca figurez la ei cu o datorie de peste 7000 lei , astfel au cerut la locul meu de munca opriere pe salariu. Ce pot face in acest sens , este normal ce s-a intamplat?
Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Care sunt capcanele posibile in cazul unui credit fara dobanda? Carturarul Carturarul Intrand azi in magazinul Axx am vazut o reclama despre un posibilitatea de a cumpara pe credit in 12 rate fara dobanda. Cand m-am interesat am aflat ca aceste ... (vezi toată discuția)
Probleme credit ifn arhivarul arhivarul buna ziua ! in anul 2006 , am cumparat un calculator in rate prin [EDITAT]. La magazin m-i s-a explicat faptul ca durata creditului este pe trei ani , 36 rate ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi euroline MariaMC MariaMC In 2005 am luat in rate cateva produse din magazinul Altex,in valoare de 900 lei, fiind obligata sa-mi fac un card Euroline prin care sa-mi platesc aceste ... (vezi toată discuția)