avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Norma de venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Norma de venit

Functionez ca PFA de doi ani impozitat pe baza normei de venit.
Am rugamintea sa-mi raspundeti la 3intrebari:
1-Am inteles ca de anul acesta am obligativitatea de a completa jurnalul de incasari plati .Jurnalul trebuie completat numai la incasari sau si la capitolul plati?
2-In declaratia informativa 392 b ,va trebui sa trec tot ce inseamna incasari pe anul 2011 sau modul in care am fost impozitat conform normei de venit?

Alte discuții în legătură

Declaratia 392 b cris_cris08 cris_cris08 Buna ziua, As vrea sa stiu daca pentru completarea declaratiei 392 B iau in calcul doar achizitiile pe baza de factura sau si cele pe baza de bon fiscal ... (vezi toată discuția)
Declaratie 392 b chiden chiden DACA NU SUNT PLATITOR TVA ,SUNT OBLIGAT SA DEPUN DECLARATIA 392. (vezi toată discuția)
Chitantele privind plata impozitului pe venit MARIA_O MARIA_O Sunt PFA cu Norma de Venit, neplatitor de TVA. Chitantele privind plata impozitului pe venit, a contributiilor, impozitul pt masina pe care o folosesc in baza ... (vezi toată discuția)