avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis auto

Ce categorie de permis auto este necesar pentru a conduce un microbuz cu greutatea maxima autorizata de 2950 kg care tracteaza o remorca cu greutatea maxima autorizata de 750 kg ? Este necesar ca acest ansamblu sa fie dotat cu tahograf pentru a circula pe drumurile din Romania? Mentionez ca microbuzul este cu 9 locuri (8+1)este folosit doar in scopuri personale,este inmatriculat in Spania si circula pe drumurile din Romania ocazional.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Noul cod rutier sandidu sandidu conform N.C.R \\"\\"\\"\\"Categoria B: 3.ansamblul de vehicule a căror masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 4.250 kg, format dintr-un ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat cu propunere de dosar penal kid77xxl kid77xxl In timp ce conduceam auto proprietate personala 1687masa initiala/2160 kg masa totala autorizata tractand o rulota de 1160 kg masa initiala/1500 kg masa total ... (vezi toată discuția)
Categoria b la permisul de conducere semaj semaj buna seara, am si eu o intrebare; se poate conduce un tractor cu una sau doua remorci pe drumurile publice, sau se poate conduce doar tractorul simplu neavand ... (vezi toată discuția)