avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA societate inactiva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

societate inactiva

Stiu ca de la 01.01.2012 s-a modificat Codul fiscal in privinta societatilor inactive prin faptul ca "nu mai sunt deductibile cheltuielile cu achizitia de bunuri si nici tva-ul efectuate de acestea"- asa formulare am gasit pe diferite site-uri. Pana la 31.12.2011 au fost deductibile? baza legala va rog, multumesc!

Alte discuții în legătură

Inregistrari facturi emise de societati inactive !!! florin_again florin_again Care este raspunderea administratorului unei societati comerciale pentru inregistrarea unor facturi emise de societati inactive in valoare de peste zece mii ... (vezi toată discuția)
Og 30/2011 - modificare cod fiscal septembrie 2011 Roxana1986 Roxana1986 Buna seara.Am o mare nelamurire..conform OG 30/2011 - modificare Cod Fiscal septembrie 2011 Art.XI - pot beneficia ca persoana fizica de anularea penalizarilor ... (vezi toată discuția)
Deducere tva mihaelatanasactb mihaelatanasactb Se poate deduce tva-ul dintr-o factura primita de la un furnizor in faliment? Multumesc! (vezi toată discuția)