Buna seara.Am o mare nelamurire..conform OG 30/2011 - modificare Cod Fiscal septembrie 2011 Art.XI - pot beneficia ca persoana fizica de anularea penalizarilor daca platesc pana la 31.12.2011(am penalizari la CASMB).Am fost la CASMB astazi si nu au la cunostinta aceasta modificare..plus ca am gasit pe site-ul bugete locale ca :
"2 septembrie 2011: Codul Fiscal a fost modificat
Prin OUG nr. 30/2011 s-au adus o serie de modificări și completări la Codul Fiscal și la reglementările ce vizează eșalonările la plată a obligațiilor fiscale restante. Modificările la Codul fiscal intră în vigoare cu 1 ianuarie 2012. Aceste modificări sunt cu referire directă la majoritatea impozitelor și contribuțiilor reglementate de Codul Fiscal."
Cum vine asta...intra in vigoare de la 1 ianuarie 2012?reducerea se aplica daca platesti pana in decembrie 2011.
Va rog frumos sa ma lamuriti..si sa imi spuneti cum le pot convinge pe doamnele de la CASMB ca si penalizarea catre ei trebuie anulata.
Multumesc
bun...dar datoriile care se anuleaza pana la 31.12.2011 banuiesc ca nu intra in vigoarea de la 01.01.2012 :)..si atunci..cum pot sa le informez EU pe doamnele de la CASMB ca exista aceasta ordonanta..publicata in Monitorul Oficial..daca ele nu au habar de asa ceva?Multumesc
Taxa hoteliera
iulia53
Ordonanta Guvernului Nr. 30/2011 pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, precum si pentru reglementarea unor masuri ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.