avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... ordine distribuire
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

ordine distribuire

buna ziua. as avea si eu urmatoare speta mai ciudata cred si as vrea niste opinii. sunt creditor gajist. firma debitoare este in insolventa. acum aflu ca inaintea deschiderii procedurii societatea debitoare a vandut o parte din bunurile gajate fara sa ne anunte si fara sa ne vireze banii incasati pe bunuri. intrebarea mea ar fi daca am prioritate la incasare pt acele sume? cand bunurile gajate sunt vandute in perioada procedurii este clar ca banii obtinuri se vireaza creditorului garantat, dar in acest caz ce se intampla? ms
Cel mai recent răspuns: irbo , utilizator 16:22, 12 Ianuarie 2012
Nu exista culpa lichidatorului, el a inscris creanta in tabel conform actelor din care rezulta.
Existenta sau inexistenta bunurlor in patrimoniul debitorului este o alta kestiune, aceasta trebuia sa fie relevata in rapoartele lichidatorului si mai cu seama in decizia de inventariere
am inteles multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinea creantelor marss marss Am unSRL aflat in insolventa faza definitivarii tabelului definitiv al creantelor.In situatia, foarte probabila ,cand nu se aproba nici un plan de ... (vezi toată discuția)
Adjudecatar- recuperare sume cu titlu de creanta Ramona Geambasu Ramona Geambasu Buna ziua, As dori sa ma asigur ca din articolul de mai jos,executorul judecatoresc este obligat la final,dupa incheierea actului de adjudecare dupa ... (vezi toată discuția)
Fff urgent. executare irbo irbo buna ziua. as avea nevoie de putin ajutor. speta este urmatoarea: eu sunt creditor privilegiat (contract de gaj asupra unor bunuri inscris si la AEGRM). un ... (vezi toată discuția)